Sommerbrev til alle vores kære elever

Sommerbrev til alle vores kære elever

Kære elever

Solen skinner, festivalsæsonen er skudt i gang, og skolernes sommerferie venter lige om hjørnet. Det betyder også, at forårssæsonen er ved at være forbi. (Sidste officielle undervisningsdag i forårssæsonen er lørdag d. 16 juni)

Det har været en helt fantastisk sæson for os på Music Insitute, og fra os alle vil vi først og fremmest sige jer et stort tak for at have været en del heraf.

Derudover vil vi også gerne benytte lejligheden til at sende jer et lille nyhedsbrev (i bunden af mailen👇🏼) med det sidste nye fra Music Institute, inden vi siger på gensyn i den nye sæson med opstart 13. august.

Vi ønsker jer allesammen en rigtig dejlig sommer med masser af fed sommerenergi ☀️

De bedste hilsner
Rasmus Obitsø og hele MICPH-teamet.

Sommer-tilbud: Spar 10 % på ALLE klippekort til sommerundervisning

Sidste år havde vi stor efterspørgsel på sommer-undervisning, og vi har besluttet at gentage successen 💪🏼🎶☀️
Så hvis du også synes, at sommerferien bliver alt for lang uden undervisning, og drømmer du om at udvikle dig endnu mere, så har vi et godt tilbud:

Vi kører lige nu en sommer-kampagne, hvor vi giver 10% rabat på vores klippekort til alle jer, der har lyst til at spille eller synge henover sommerferien. Find priserne lige her: www.micph.dk/prisliste/klippekort

Tilbuddet gælder frem til 15. juli og kan købes ved at besvare denne mail eller skrive direkte til: hej@micph.dk

I kan finde mere info her: www.micph.dk/sommertilbud-spar-paa-bedre-sanger/

Nyt fra projekt “Musik i Livet” – vi hjælper udsatte børn og unge

Vi kan ikke få armene ned i de her dage! For kort tid siden modtog Music Institute’s hjertebarn “Musik I Livet”, der hjælper socialt udsatte børn og unge, nemlig nyheden om, at bestyrelsen ved Edrington har besluttet at donere hele 98.000 kroner til lige netop vores projekt!

Det betyder, at vi nu har mulighed for at tilbyde endnu flere socialt udsatte børn og unge gratis pladser til musikundervisning, og på den måde være med til at fylde glæde og musik ind i socialt udsatte familiers tilværelse.
Vi er så taknemmelige og stolte over al opbakningen til projektet, og vi arbejder i denne periode målrettet på at udvikle hele projektet omkring “Musik I Livet”.

Læs mere om Musik I Livet lige her: www.micph.dk/musik-i-livet/

Praktisk info omkring ny sæson-opstart i efteråret:

Sidste officielle undervisningsdag i forårssæsonen er lørdag d. 16 juni. Det betyder dog ikke, at vi holder helt lukket. Du kan som sagt købe klippekort og booke undervisning henover sommeren med vores sommer-team, som lige nu består af: Mathias, Frederikke, Anna H., Jeppe, Peter & August.

Efterårssæsonen starter op fra mandag d. 13. august.
Ønsker du ikke at fortsætte, er det meget vigtigt, at vi får besked hurtigst muligt og senest d. 10. juli, så vi har mulighed for at tilbyde din tid til en ny elev på vores venteliste. På forhånd mange tak 😊

Endnu engang ønsker vi dig en fantastisk sommer fra alle os på Music Institute ☀️Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke

0
    Din Kurv
      Anvend kupon