Solosang for øvede

Solosang for øvede

I sangundervisningen for øvede sangere er solosang og det personlige udtryk i centrum. Som øvet sanger har du styr på teknikken og er allerede en rutineret sanger. Vi arbejder med at finpudse din klang og giver dig ny inspiration, så du kan udvikle dig endnu videre.

Som øvet sanger har du flere års erfaring og kender din teknik. Måske er du vant til at optræde offentligt eller er parat til at tage det første skridt mod at synge professionelt. Måske har du erfaring fra korsang, men vil prøve kræfter med solosang.

 

Solosang med dig i centrum

Vi tager som altid udgangspunkt i dine egne ønsker for din udvikling og fokuserer undervisningen med udgangspunkt i din foretrukne musik. Vores rutinerede undervisere er selv aktive på de danske scener og kender til alle de udfordringer, man møder som solosanger. De vil hurtigt finde ind til dine svage punkter og hjælpe dig af med dem gennem målrettede øvelser og personlig sangcoaching.

 

Solosang for øvede giver dig:

  • Optimering af dine øvemønstre
  • Bedre forståelse af din stemme
  • Professionel sparring
  • Ny inspiration

 

Tilmeld dig solosang i 2 lette trin

Du kan nemt tilmelde dig vores undervisning her på siden. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til undervisningen i solosang eller vil bestille en prøvelektion, som kan bestilles lige her. Har du behov for at vi sammensætter nogle særlige lektioner til dig, så ring og få en snak og vi finder den helt rigtige undervisning til dig.Jeg går altid fra sangundervisningen med mere energi, og uanset hvor forberedt jeg kommer, så lærer jeg noget hver gang.

Claes Quaade - Skuespiller

Jeg har overskredet min største frygt – at synge foran andre! Kan kun give dem 5 stjerner og kæmpe ros fra min side af! Wow!

Helena Heuser - Model

Lokalerne udstråler varme og tryghed – med smilende lærere som tager imod med et forunderligt nærvær!

Sophie Rosendal Stær

Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke