Sang for børn

Professionel sangundervisning til børn

Sang for børn

Dit barn gider næppe terpe skalaer og vokaløvelser hele dagen for at lære at synge. Hos Music Institute of Copenhagen tilbyder vi målrettet sangundervisning til børn fra otto år, og indlæringen sker gennem musikalsk leg og inspiration.

De fleste børn kan lide at synge og bliver meget tidligt i livet introduceret til musik. Det sker gennem godnatsange og sanglege, og små børns motorik styrkes ofte gennem sange med fagter. Vi får derfor næsten alle et tæt forhold til det at synge, men for mange bliver det kun til lidt fællessang i festligt lag og en strofe eller to i under bruseren.

Hvis musik og sang vedligeholdes og udvikles hos børn, har det dog beviselig effekt på deres koncentrationsevne og udvikling af sociale færdigheder. Der er derfor al mulig grund til at støtte dit barns naturlige lyst til at synge og musicere, inden det når en alder, hvor andre ting får fokus.

MICPH sætter en ære i at give kompetent og dedikeret sangundervisning, som tager udgangspunkt i den enkelte elev. Når vi underviser børn i sang, vil vi således naturligvis ikke udsætte barnet for krævende øvelser og teori, men i stedet vække barnets naturlige sanglyst ved aktivt at synge i lektionerne og gradvist øge sværhedsgraden i takt med barnets udvikling.

Sangundervisning hos MICPH giver dig:

  • Dedikeret, personlig og kompetent undervisning af nogle af landets bedste undervisere
  • Udvikling af din musikalitet, både praktisk og teoretisk
  • Individuel undervisning, som arbejder ud fra dine egne forudsætninger
  • Optimering af dine øvemønstre og teknik

 

 

Til at varetage denne inspirerende undervisning har vi en række trænede sangundervisere med store pædagogiske evner. Vores sanglærere er selv aktive sangere og mestrer tilsammen en bred palet af genrer, så hvad enten dit barn vil synge Mozart eller Metallica, kan vi give ham eller hende de musikalske redskaber til det og samtidig udvikle barnets musikglæde.

Dit barn kan også lære at synge

Og man behøver ikke at have ambitioner om at blive en stor sangstjerne for at modtager undervisning hos MICPH. Mindre kan også gøre det. Også børn der blot vil hygge sig med at synge for sig selv eller sammen med andre kan have stor gavn af at lære nogle grundlæggende teknikker, som vil styrke sangglæden og forhindre tekniske uvaner.

Hvis du vil give dit barn et godt musikalsk fundament, som kan medvirke til hans eller hendes generelle udvikling, så tilmeld barnet et af vores hold ved at udfylde denne simple blanket.Jeg går altid fra sangundervisningen med mere energi, og uanset hvor forberedt jeg kommer, så lærer jeg noget hver gang.

Claes Quaade - Skuespiller

Jeg har overskredet min største frygt – at synge foran andre! Kan kun give dem 5 stjerner og kæmpe ros fra min side af! Wow!

Helena Heuser - Model

Lokalerne udstråler varme og tryghed – med smilende lærere som tager imod med et forunderligt nærvær!

Sophie Rosendal Stær

Min datter kommer altid glad og udfordret hjem med nye sange og øvelser. De har udviklet hende såvel sangteknisk som personligt.

Mette Benkjer - Psykolog

Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke