FAQ

Ofte stillede spørgsmål - find svaret nedenfor

FAQ

Her finder du svarene på de mest stillede spørgsmål om at være elev hos Miles Music School.

Undervisning

Vores undervisning foregår i vores lækre lokaler på Nørre Søgade 27A i hjertet af København og på Smallegade 10 på Frederiksberg.
For os er det vigtigt, at du som elev føler, at du er i trygge rammer og under ordentlige forhold, så du kan få det maksimale udbytte af din undervisning.

Vi tilbyder som udgangspunkt soloundervisning, det vil sige 1:1 undervisning til dig med din underviser.

Vi afholder løbende kurser og workshops samt opretter også mindre hold med op til 3 deltagere, hvis du og nogle venner eller familie ønsker at starte sammen.

Som udgangspunkt behøver du ikke at forberede noget. Skulle du have en bestemt sang eller et ønske, du gerne vil arbejde med, er du mere end velkommen til at nævne det i tilmeldingen til din prøvetime eller direkte til underviseren til timen.

Som udgangspunkt betyder det ikke så meget, hvilket niveau du udfylder i din tilmelding. Det fungerer som et fingerpeg til din underviser, når de møder dig første gang, så de kan skræddersy undervisningen bedst muligt til dig.

Ja det kan du helt bestemt. Vi underviser på alle niveauer i alderen fra omkring 8 år og op. Vi står klar til at hjælpe og udvikle dig musikalsk, hvad end du er nybegynder eller professionel.

Vi starter nye elever op hver eneste dag, så du kan sagtens tilmelde dig, selvom sæsonen er i gang. Vi har sæsonstart to gange årligt, i januar og august. Ved opstart efter sæsonstart reguleres prisen, så du kun betaler for de resterende lektioner.
Der er 20 undervisningsgange i forårssæsonen og 18 undervisningsgange i efterårssæsonen.

Ja, vores undervisere taler flydende engelsk.

Du kan vælge alle de fag, du ønsker at gå til. Vi skræddersyer forløbet, så det passer til dig.

Et eksempel kunne være, at du ønsker at gå til sang hos en af vores sangundervisere samtidig med, at du ønsker at forbedre dit guitarspil ved siden af hos en af vores guitarundervisere.

Ja, det kan du. Selvom vi har nogle af Danmarks dygtigste musikundervisere, er vi helt klar over, at det tit er et spørgsmål om kemi mellem elev og underviser. Derfor har vi altid tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at du har mulighed for at skifte underviser, hvis du ønsker. Her kan du kontakte os på hej@micph.dk, og så finder vi en løsning, der imødekommer dit ønske.

Når du ønsker at booke en tid, kan du logge ind på din brugerkonto på hjemmesiden via "Mit Login", som du finder øverst på siden.

Dit brugernavn er din mailadresse, og skulle du have glemt din adgangskode, kan du altid bede login-siden om at sende en ny til dig.

Herefter kan du se og booke nye tider en måned frem ad gangen ved den underviser og til det fag, du ønsker.

Har du ikke en brugerkonto endnu, beder vi dig skrive til hej@micph.dk, så vi kan oprette en til dig.

Af hensyn til planlægning af tider og af hensyn til vores undervisere, giver Miles Music School ikke kompensation for lektioner, som er aflyst af sæsonelever.

Hvis du som elev giver besked minimum 14 dage før lektionen, vil vi gøre vores bedste for at forsøge at rykke denne til en anden dag, så lektionen ikke går tabt.

Som klippekortselev kan du selv via din brugerkonto aflyse din lektion med minimum 24 timer til undervisningsstart.

Ønsker du, at Miles Music School skal aflyse lektionen for dig manuelt, skal vi have besked minimum 24 inden din undervisningsstart og senest kl. 13:00 dagen inden undervisningsstart på hej@micph.dk.

Som udgangspunkt foregår vores undervisning i mellem kl. 09:00-21:30 på hverdage (undtagen fredag senest kl. 19.30), alt afhængigt af, hvornår du og din underviser kan. Lørdag og søndag foregår undervisningen mellem kl. 09:00 - 17:00.

Vi starter vores elever op fra omkring 8 års alderen.

Praktisk information

Sæsonstart forår: 08.01 2024

Vinterferie : 12.02.2024 - 18.02.2024
Påskeferie : 25.03.2024 - 01.04.2024
Kr. Himmelfartsferie : 09.05.2024 - 10.05.2024
Pinseferie : 20.05.2024

Mandagselever har sidste undervisningsdag - Mandag d. 17. juni
Tirsdagselever har sidste undervisningsdag - Tirsdag d. 4. juni
Onsdagselever har sidste undervisningsdag - Onsdag d. 5. juni
Torsdagselever har sidste undervisningsdag - Torsdag d. 13. juni
Fredagselever har sidste undervisningsdag - Fredag d. 14. juni
Lørdagselever har sidste undervisningsdag - Lørdag d. 8. juni
Søndagselever har sidste undervisningsdag - Søndag d. 9. juni

Du kan købe både sæsonkort og klippekort online under "Priser".

Vores sæsonkort er vores mest populære løsning, hvor du sikrer dig en fast ugentlig tid hos den samme underviser. Undervisningsgebyret bliver opkrævet halvårligt, og du kan vælge lektioner på enten 30-, 40- eller 60 minutter. Ved start midt i sæsonen vil prisen blive reduceret, så du kun betaler for de lektioner, der er tilbage.

Klippekort er vores mere fleksible løsning, hvor du kan booke tider fra gang til gang og en måned frem. Du kan aflyse din lektion senest 24 timer inden undervisningen via din brugerprofil.

På Frederiksberg henviser vi til sidegaderne (husk altid at sætte EasyPark-app).

På Nørre Søgade henviser vi til parkeringskælderen ved Israels Plads eller til de små sidegader ved Nansensgade. Derudover er det muligt at parkere på Nørre Søgade efter kl. 18.00 ifølge skiltningen.

Du kan sagtens låne en guitar af os til din undervisning, men vi anbefaler, at du tager din egen guitar med, så underviseren kan se, hvad du har at øve dig på derhjemme. Vi har guitarforstærkere, kabler osv., så det behøver du ikke at medbringe.

Har du spørgsmål til musikundervisningen hos os, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på hej@micph.dk eller på tlf. 3213 2121, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, hvad end det handler om.

0
    Din Kurv
      Anvend kupon