Sang for let øvede

Sang for let øvede

Som let øvet sanger har du lært at bruge din støtte, du har forståelse for rytmik og melodi og kan udtrykke dig med din stemme. Nu er det på tide at komme videre. Vores sangundervisning for let øvede hiver dig ud af begynderfasen og giver dig en mere professionel tilgang til sangen.

Sangundervisning for let øvede er for dig, som har sunget et år eller mere og er parat til at gå i dybden med teknikken, lære din fysik ordentligt at kende samt synge mere krævende sange. Vi tager udgangspunkt i den musik, du som sanger, selv hører eller gerne vil lære at synge og giver dig nye værktøjer, som sætter din udvikling i et højere gear.

 

Sangundervisning for sanger med og uden mikrofon

I sangundervisning for let øvede sangere skruer vi op for sværhedsgraden og introducerer dig til nye sangøvelser. Vi kigger din teknik efter i sømmene, og er du begyndt at synge i mikrofon, eller gerne vil, kan vi arbejde med mikrofonteknik. Vores sanglærere har lang undervisningserfaring og er selv udøvende sangere, som vil kunne inspirere dig og vise dig nye veje i din udvikling som sanger.

Tilmeld dig sang for let øvede

Du kan nemt tilmelde dig sangundervisning direkte på hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål til lektionerne, lærerne eller noget helt tredje, så kontakt os på hej@micph.dk eller ringe til os på tlf. 32 13 21 21.Jeg går altid fra sangundervisningen med mere energi, og uanset hvor forberedt jeg kommer, så lærer jeg noget hver gang.

Claes Quaade - Skuespiller

Jeg har overskredet min største frygt – at synge foran andre! Kan kun give dem 5 stjerner og kæmpe ros fra min side af! Wow!

Helena Heuser - Model

Lokalerne udstråler varme og tryghed – med smilende lærere som tager imod med et forunderligt nærvær!

Sophie Rosendal Stær

Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke