Sang for begyndere

Sang for begyndere

Alle kan lære at synge. Med bare en smule instruktion i, hvordan du kan bruge din stemme til at skabe forskellige klange, bliver du hurtigt en habil sanger. Vores sangerundervisning for begyndere har høj fokus på, at det skal være sjovt at lære de første trin, så du hurtigt får fornemmelsen af at være “rigtig” sanger.

De fleste mennesker kan synge en sang. Det er dog nemt at få dårlige vaner, som kan belaste stemmen, hvis man ikke ved, hvordan man bruger den korrekt. I sang for begyndere starter vi med at give dig nogle grundlæggende teknikker, som hurtigt vil forbedre dine evner til at synge. I den tidlige sangundervisning vil vi finde – og eliminere – de eventuelle uvaner, du måtte have og introducerer dig til en række stemmeøvelser. Du vil opdage, at din lyst til at synge stiger markant i takt med, at du lærer at bruge stemmen rigtigt.

 

Sangundervisning for unge og ældre 

Det er aldrig for sent at begynde, og vores sangundervisning for begyndere henvender sig til alle i aldersgruppen 8 – 68. Eneste forudsætning er lysten til at synge samt viljen til at lære. Vores dygtige undervisere er hjemmevant i en bred vifte af genrer, og uanset om du foretrækker blød pop, hård rock eller børnesange omkring lejrbålet, så kan vores sanglærere hurtigt guide dig på rette vej.

Er du blevet interesseret i vores sangundervisning, så udfyld denne formular, og tilmeld dig en uforpligtende prøvelektion. 

Kan alle lære at synge? Få svaret i videoen her

 Jeg går altid fra sangundervisningen med mere energi, og uanset hvor forberedt jeg kommer, så lærer jeg noget hver gang.

Claes Quaade - Skuespiller

Jeg har overskredet min største frygt – at synge foran andre! Kan kun give dem 5 stjerner og kæmpe ros fra min side af! Wow!

Helena Heuser - Model

Lokalerne udstråler varme og tryghed – med smilende lærere som tager imod med et forunderligt nærvær!

Sophie Rosendal Stær

Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke