Guitar for børn

Professionel guitarundervisning til børn

Guitar for børn

Er dit barn den næste Jimi Hendrix? Måske, men de færreste bliver guitarikoner uden at have modtaget undervisning. Music Institute of Copenhagen tilbyder kompetent guitarundervisning til børn, og hjælper dem til at nå deres musikalske drømme.

Mange har den fejlagtig opfattelse, at det kræver talent at blive god til at spille guitar, og at man lige så godt kan lade være med at prøve, hvis man ikke er et vidunderbarn, eller udviser særlige evner i en tidlig alder. Sandheden er dog en ganske anden. Alle kan lære at spille guitar, og inden for alle kreative kunstarter gælder det typisk, at store evner udvises som følge af en lille procentdel talent og en stor procentdel øvelse og hårdt arbejde.Er dit barn den næste Jimi Hendrix? Måske, men de færreste bliver guitarikoner uden at have modtaget undervisning. Music Institute of Copenhagen tilbyder kompetent guitarundervisning til børn, og hjælper dem til at nå deres musikalske drømme.

Mange har den fejlagtig opfattelse, at det kræver talent at blive god til at spille guitar, og at man lige så godt kan lade være med at prøve, hvis man ikke er et vidunderbarn, eller udviser særlige evner i en tidlig alder. Sandheden er dog en ganske anden. Alle kan lære at spille guitar, og inden for alle kreative kunstarter gælder det typisk, at store evner udvises som følge af en lille procentdel talent og en stor procentdel øvelse og hårdt arbejde.

Det er altid en god idé at starte med guitarundervisning i en tidlig alder, også hvis ambitionerne ikke er at blive en kæmpe guitarhelt, men man blot vil nyde instrumentet og kunne tage det frem ved lejrbålet eller andre sociale sammenhænge. Mange børn har en medfødt musikalsk interesse og forståelse, og jo tidligere den understøttes gennem motiveret undervisning, desto bedre vil barnet udvikle sig – også i forhold til motoriske og sociale færdigheder generelt.

 

Guitarundervisning hos MICPH giver dig:

  • Dedikeret, personlig og kompetent undervisning af nogle af Københavns bedste undervisere
  • Udvikling af din musikalitet, både praktisk og teoretisk
  • Individuel undervisning, som arbejder ud fra dine egne forudsætninger
  • Optimering af dine øvemønstre og teknik

 

Målrettet undervisning i børnehøjde

Hos MICPH har vi ansat nogle af landets bedste undervisere, som er bevidste om, at guitarundervisning til børn skal ske på barnets præmisser og ikke kan sidestilles med guitarundervisning til voksne. Vi tager altid hensyn til barnets udgangspunkt, både med henblik på hvilken slags musik han eller hun ønsker at spille, men også på hvor i den musikalske udvikling, barnet er. I de første faser af den musikalske indlæring er det vigtigt at inspirere barnet og vække de musikalske nysgerrighed. Det sker gennem aktivt samspil med læren, der ikke (nødvendigvis) har fokus på tekniske øvelser og teori.

Vi kan ikke give dit barn talent. Vi kan til gengæld udvikle det talent, han eller hun har i forvejen på guitaren, og vi kan give barnet stort set alle øvrig værktøjer til at forfølge de musikalske drømme, hvad enten de er store eller små. Alle børn kan lære at spille guitar. Det eneste der skal være til stede, er ønsket om at lære at spille.

Tilmeld dit barn vores guitarundervisning for børn ved hurtigt at udfylde denne formular. 

Vil du prøve vores guitarundervisning af, før du tegner dig for et længere forløb, så tilbyder vi en uforpligtende prøvetime til dit barn, så han/hun kan hilse på læreren og få et kig på vores lokaler. Book en prøvelektion her, eller ring på tlf. 32 13 21 21.“Min søn Julian glæder sig til at komme til undervisning hver gang, og han øver altid med et stort smil”

Niklas Schneidermann, Magtens Korridorer

Min underviser tager altid udgangspunkt i den musik, jeg bedst kan lide – det motiverer mig, når jeg øver mig hjemme.

Claus Møller Jakobsen

Jeg kan mærke en stor udvikling fra, jeg startede. Jeg føler mig meget mere sikker på min guitar efter to sæsoner.

Mathilde Falch - sangskriver

Det, som for mig gør dem sublime, er, at lærerne skræddersyer et program specifikt til hver enkelt elev.

Morten Boel - Guitarist

Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke