Guitar for let øvede

Guitar for let øvede

Når du skal lære at spille guitar er vejledning og instruktion fra professionelle undervisere en vigtig faktor. Hvis du allerede har taget de første spadestik og er kommet i gang med at spille, giver vi dig nye redskaber, så du hurtigt kommer videre.

Guitarundervisning i kategorien “let øvede” henvender sig til guitarister, som har lært de grundlæggende teknikker og har lært guitaren godt at kende. Du har måske spillet et år eller mere og kan spille de mest almindelige akkorder. Du har også lært at improvisere og har stiftet bekendtskab med enkle skalaer.

Hvis du vil videre fra begynderguitar og vil lære at spille guitar på et højere plan, skal du tilmelde dig vores guitar lektioner i kategorien ”Let øvede”. Her arbejder vi med lidt mere komplicerede akkorder og skalaer, improvisation samt teori og nodelæsning. Vi har fokus på, at du lærer at spille guitar med udgangspunkt i dine egne musikalske præferencer.

Få guitar lektioner af professionelle guitarister

Når det gælder guitarundervisning, råder vi over nogle af de bedste af slagsen. Vores undervisere har et aktivt liv på de danske scener og har lang undervisningserfaring. Vi har fokus på, at undervisningen foregår i øjenhøjde med den enkelte elev og i elevens eget tempo. Vores undervisningen fungere som enkeltmandsundervisning.

 

Tilmelding

Hvis du vil lære at spille guitar af dedikerede og fagligt kompetente undervisere og leder efter en unik, privat musikskole, så tilmeld dig vores forårs- eller efterårssæson, eller vores klippekortssystem, hvor undervisningen er fleksibel. Tilmeld dig her for at skrive dig op til en gratis prøvelektion.“Min søn Julian glæder sig til at komme til undervisning hver gang, og han øver altid med et stort smil”

Niklas Schneidermann, Magtens Korridorer

Min underviser tager altid udgangspunkt i den musik, jeg bedst kan lide – det motiverer mig, når jeg øver mig hjemme.

Claus Møller Jakobsen

Jeg kan mærke en stor udvikling fra, jeg startede. Jeg føler mig meget mere sikker på min guitar efter to sæsoner.

Mathilde Falch - sangskriver

Det, som for mig gør dem sublime, er, at lærerne skræddersyer et program specifikt til hver enkelt elev.

Morten Boel - Guitarist

Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke