Guitar for øvede

Guitar for øvede

Selv om du har tæmmet den seksstrengede og har opnået et højt niveau, kan du stadig gøre god brug af undervisning, sparring og ny inspiration. For den trænede guitarist kan det dog være svært at finde offentlige tilbud som matcher ambitionerne. I dette tilfælde kan en inspirerende guitarunderviser være en bedre løsning.

Music Institute Of Copenhagen er en privat musikskole, som siden 2007 har været et glimrende alternativ til de offentlige musikskoler. Guitarundervisning er vores spidskompetence – også på højt niveau – når den allerede trænede guitarist skal skubbes endnu videre i sin udvikling. Vores lærerstab består af habile undervisere med et aktivt liv som professionelle musikere. Flere kan til daglig opleves optræde med nogle af landets største stjerner, og du kan få guitarundervisning af disse kapaciteter.

Seriøs musikskole for den øvede guitarist
Vores guitarundervisning for øvede guitarister henvender sig til guitarister, som er blevet helt fortrolig med instrumentet og har flere års erfaring. Du er vant til at bruge akkorder i forskellige omvendinger og kan bruge forskellige skalaer i dit spil. Du kender toner og teori og kan måske spille efter noder. Måske spiller du allerede i band og måske endda professionelt. Selv om du er godt med på noderne, har vi undervisere som kan skubbe dig endnu længere.

Vi giver den øvede guitarist:

 

  • Nye idéer til udvikling
  • Ny inspiration
  • Sparring
  • Forbedring af øvemønstre
  • Struktureret, fremadrettet øveplan
  • Målrettet soloundervisning af professionelle guitarister

 

Din vej til den bedste guitarundervisning
Hvis du er øvet guitarist, men har brug for at komme et gear op eller få ”rystet posen” og leder efter en kompetent musikskole i København, så tilmeld dig vores forårs- eller efterårsprogram. Eller benyt vores klippekortsystem, hvor du kan booke fra gang til gang.

Kom godt i gang med en prøvelektion – book her.
Har du særlige ønsker til et undervisningsforløb, så kontakt os på e-mail: hej@micph.dk eller tlf. 32 13 21 21.“Min søn Julian glæder sig til at komme til undervisning hver gang, og han øver altid med et stort smil”

Niklas Schneidermann, Magtens Korridorer

Min underviser tager altid udgangspunkt i den musik, jeg bedst kan lide – det motiverer mig, når jeg øver mig hjemme.

Claus Møller Jakobsen

Jeg kan mærke en stor udvikling fra, jeg startede. Jeg føler mig meget mere sikker på min guitar efter to sæsoner.

Mathilde Falch - sangskriver

Det, som for mig gør dem sublime, er, at lærerne skræddersyer et program specifikt til hver enkelt elev.

Morten Boel - Guitarist

Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke