Undervisere

Vores musikundervisere

Hos Miles Music School bliver du undervist af de dygtigste musikere fra den danske musikbranche. Vores undervisere er højtuddannede, har praktisk erfaring og er eksperter inden for deres respektive instrumenter og genrer.

Anya Aaby

Sang

Som sangelev hos Anya vil du hurtigt få aha-oplevelser med din sang ud fra inspirerende undervisning i sangteknik og fokus på dit udtryk som sanger. Du vil få værktøjer til at bruge din stemme og krop i et samarbejde, som du vil have glæde af resten af dit liv.

Anna Møller

Sang

Det er vigtigt for Anna at skabe et tæt bånd til dig som elev. At synge og udtrykke sig gennem musikken er sårbart og kan føles grænseoverskridende, og det er derfor alfa og omega, at I har tillid til hinanden, og du føler dig godt tilpas i Annas selskab.

Mergim Krasniqi

Sang

I sin tilgang til sangundervisningen er Mergim åben og positiv, så I sammen får skabt et trygt rum, hvor følelser, stemme og musik kan udtrykke sig frit. Hos Mergim har du mulighed for at få konkrete værktøjer til at arbejde med fortolking af tekst, performance og udtryk.

Ingrid Kyrkjebø

Sang

Som elev hos Ingrid får du en sangunderviser, der hurtigt mestrer at skabe et tillidsfuldt rum, hvor der er god energi og let til latter. Det giver plads til, at du kan føle dig tryg, udfolde din stemme og arbejde med lige det, du ønsker.

Emil Kampp

Sang

Som elev hos Emil får du en erfaren og alsidig sangunderviser med en forkærlighed for soul.
I undervisningen vil du opleve et trygt læringsmiljø, hvor der er plads til at eksperimentere og udfolde din stemmes potentiale uanset dit niveau og ambitionsniveau.

Simone Ledet

Sang

Som elev hos Simone er det første, du bliver mødt af, et trygt rum med en erfaren underviser. Der er plads til kreativ udfoldelse, at udforske din stemme, og nøgleordene for undervisningen er, at sang skal være motiverende og udviklende.

Yasmin Cevik

Sang

Som sangunderviser arbejder Yasmin ud fra en nysgerrighed om at gå på opdagelse i din stemme og finde dit personlige udtryk. Sammen vil I udforske din stemme og dens potentiale, og dykke ind til kernen af, hvad du har på hjerte, og gennem nysgerrighed og leg udforsker i kreativitet.

Clara Aagaard

Sang

Clara brænder for at hiælpe dig med at nå dit fulde potentiale og få mest muligt ud af din stemme. Med konkrete og effektive øvelser hjælper Clara dig med at frigøre din stemme, så du kan producere alle de lyde, som dine ynglingssangere bruger. Uanset om du er erfaren eller begynder, så står Clara klar til at hjælpe dig med at udforske din unikke lyd og stemme.

Alexandra Kleo

Sang

I Alexandras undervisning er det kærligheden til kreativiteten, der skinner igennem. I et trygt rum udvikler du din stemmes potentiale og skaber et stærkt teknisk fundament, når I med nysgerrighed dykker ned i dit personlige udtryk.

Camilla Thorborg

Sang

Camilla brænder for sanghåndværket og ser det som et stort privilegium at få lov til at hjælpe dig med at låse op for potentialet i din stemme – uanset dit niveau. Som elev hos Camilla vil du opleve et trygt, tillidsfuldt og anerkendende læringsmiljø, der giver dig de bedste betingelser for at rykke dig tættere på dine musikalske drømme.

Olivia Aia

Sang

Er du drevet af sangteknik, såsom arbejdet med klang, vejrtrækning og kropsholdning, eller drevet af drømmen om at blive en bedre performer? Så er Olivias sangundervisning noget for dig.

Daniel Joy

Sang

Som elev hos Daniel er din musikalske rejse i centrum for undervisningen. Uanset om du er nybegynder eller øvet tager Daniel dig i hånden og skræddersyr lige præcis den plan, som du har brug for, for at tage dit næste skridt mod dine musikalske drømme.

Janne Therkildsen

Sang

Hos vores sangunderviser Janne er det en filosofi, at man ikke kan begå fejl i øverummet. Derfor har hun altid et stort fokus på at skabe en fri atmosfære, hvor i sammen kan udforske din stemmes potentiale med fokus på dine sejre og din udvikling.

Mikala Bosetti

Sang

Mikala er inspireret af yogaens verden med fokus på vejrtrækning, teknik og støtte. Mikala er live-sangerinde, men ved også, hvad det vil sige at indspille i et studie og finde sit eget udtryk som sanger og kunstner. 

Ida Brønnum

Sang

Som elev hos Ida, kan du forvente at udforske sangstemmen, træne sangerkroppen, få en bedre kropsholdning, dygtiggøre dig gennem åndedrætsøvelser, styrke dit musikalske udtryk og meget mere – alt sammen med fokus på at udvikle dig som sanger.

Mathias Winther

Sang

Vejrtrækning, støttefornemmelse og stemmens klang er nøgleordene i Mathias' undervisning, så eleven kan lære at synge sundt med plads og frihed til at udfolde sig.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon