Undervisere

Vores musikundervisere

Hos Music Institute of Copenhagen bliver du undervist af de dygtigste musikere fra den
danske musikbranche. Vores undervisere er højtuddannede, har praktisk
erfaring og er eksperter inden for deres respektive instrumenter og genrer.

Anya Aaby

Sang

Som sangelev hos Anya vil du hurtigt få aha-oplevelser med din sang ud fra inspirerende undervisning i sangteknik og fokus på dit udtryk som sanger. Du vil få værktøjer til at bruge din stemme og krop i et samarbejde, som du vil have glæde af resten af dit liv.

Katja Bolvig

Sang

Som elev hos Katja får du fra start både enkle og effektive værktøjer til at blive en bedre sanger sammen med teknikker til at bruge din stemme sundt, så det altid føles behageligt at synge. Uanset erfaring og genre, vil dine ønsker for undervisningen altid være i centrum hos Katja.

Louise Tuxen

Sang

Personlig udvikling igennem sang og tilvejebringelse af et trygt rum, hvor der er plads til at udforske stemmen og dens potentiale, er nøgleord i Louises undervisning. Det er dine mål og ønsker, der styrer undervisningen, og Louise vil gøre alt for at give dig redskaberne til at nå dine mål og opleve stemmens potentiale.

Anna Møller

Sang

Det er vigtigt for Anna at skabe et tæt bånd til dig som elev. At synge og udtrykke sig gennem musikken er sårbart og kan føles grænseoverskridende, og det er derfor alfa og omega, at I har tillid til hinanden, og du føler dig godt tilpas i Annas selskab.

Mergim Krasniqi

Sang

I sin tilgang til sangundervisningen er Mergim åben og positiv, så I sammen får skabt et trygt rum, hvor følelser, stemme og musik kan udtrykke sig frit. Hos Mergim har du mulighed for at få konkrete værktøjer til at arbejde med fortolking af tekst, performance og udtryk.

Ingrid Kyrkjebø

Sang

Som elev hos Ingrid får du en sangunderviser, der hurtigt mestrer at skabe et tillidsfuldt rum, hvor der er god energi og let til latter. Det giver plads til, at du kan føle dig tryg, udfolde din stemme og arbejde med lige det, du ønsker.

Laura Emilie

Sang

Som elev hos Laura lærer du at anvende den rette støtte og teknik, så din stemme bliver så fri som mulig. I undervisningen arbejder Laura med hele kroppen og åndedrættet for at eliminere unødige spændinger, så stemmen har bedst mulig plads til at udvikle sig.

Emil Kampp

Sang

Som elev hos Emil får du en erfaren og alsidig sangunderviser med en forkærlighed for soul.
I undervisningen vil du opleve et trygt læringsmiljø, hvor der er plads til at eksperimentere og udfolde din stemmes potentiale uanset dit niveau og ambitionsniveau.

Christina Holm

Sang

Som elev hos Christina er det altafgørende, at du oplever sangundervisningen tryg, udfordrende og sjov. Christina tilbyder undervisning i rytmisk og klassisk sang på alle niveauer, og du har mulighed for at komme rundt i hele spektret af stemmens potentiale.

Simone Ledet

Sang

Som elev hos Simone er det første, du bliver mødt af, et trygt rum med en erfaren underviser. Der er plads til kreativ udfoldelse, at udforske din stemme, og nøgleordene for undervisningen er, at sang skal være motiverende og udviklende.

Amanda Thomsen

Sang

Som elev hos Amanda er der fokus på at folde din stemme ud, så den kan bruges helt uden begrænsninger. 

Det er din drøm for din stemme, der er drivkraften i undervisningen, og fra første time vil Amanda gøre alt for at skabe et rum med højt til loftet, så I sammen kan eksperimentere og nå nye musikalske højder.

Mikala Bosetti

Sang

Mikala er inspireret af yogaens verden med fokus på vejrtrækning, teknik og støtte. Mikala er live-sangerinde, men ved også, hvad det vil sige at indspille i et studie og finde sit eget udtryk som sanger og kunstner. 

Ida Brønnum

Sang

Som sangelev hos Ida får du en nærværende underviser, der tager udgangspunkt i at hjælpe dig henimod en større vokal frihed. Ida har stor erfaring som professionel jazz-sangerinde, men kan undervise dig i alle genrer og på lige det niveau, du er på.

Mathias Winther

Sang

Vejrtrækning, støttefornemmelse og stemmens klang er nøgleordene i Mathias' undervisning, så eleven kan lære at synge sundt med plads og frihed til at udfolde sig.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon