Undervisere

Vores musikundervisere

Hos Music Institute of Copenhagen bliver du undervist af de dygtigste musikere fra den
danske musikbranche. Vores undervisere er højtuddannede, har praktisk
erfaring og er eksperter inden for deres respektive instrumenter og genrer.

Anders Grishauge

Klaver

Som elev hos Anders vil du opleve en underviser, der arbejder ud fra, at glæden for at spille musik, er hele motivationen for at lære at spille. Med Anders får du en klaverunderviser, der ser klaveret lige så meget som en legeplads som en udtryksform med uendelige muligheder.

Maya Frimodt

Klaver

Som underviser brænder Maya for at give glæden til musik videre. For Maya handler det altid om at tilpasse undervisningen dit niveau, så du som elev får så mange succesoplevelser med dit klaverspil som muligt samtidig med, at du bliver udfordret. Altid i trygge og rolige rammer.

Ken Linh Doky

Klaver

Som elev hos Ken Linh Doky er det vigtigste mål i klaverundervisningen, at I sammen kan have det sjovt, mens du udvikler dig på klaveret. For når I har det sjovt, og du er tryg, har du de bedste betingelser for at lære nyt og blive bedre gang for gang.

Giordano Makholm

Klaver

Som elev hos Giordano får du en klaverunderviser, der sætter pris på at udvikle din musikalske frihed, uanset hvilket niveau du er på. Det handler om dig og din udvikling, og som underviser er Giordano motiveret af at finde vejen til din inspiration.

Adam Koch

Klaver bl.a.

Som guitar- eller klaverelev hos Adam, får du en underviser med en åbensindet og kreativ tilgang til det at spille musik. For Adam må musik aldrig blive en sur pligt, og derfor brænder Adam for at gøre din musikalske rejse til en sjov og inspirerende oplevelse.

Christoffer Holgersen

Klaver

Som klaverelev hos Christoffer, uanset niveau, er det vigtigt, at I sammen opbygger en stærk basis af færdigheder sideløbende med, at I spiller en masse god musik. Så drømmer du om at lære det nyeste hit eller din yndlingssang, kan Christoffer hjælpe dig på præcis den måde, hvor du lærer bedst.

Mikael Nordmark

Klaver

Med mange års live erfaring fra den danske musikscene står Mikael klar til at give dig de lige præcis de redskaber og den selvtillid, du har brug for, på vejen mod at nå dine mål og drømme med musikken.

Marcus Elkjer

Klaver

Leg og improvisation er en central del i Marcus' undervisning, hvor eleven skal have det sjovt og være med til at skabe musik i timerne.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon