Undervisere

Vores musikundervisere

Hos Music Institute of Copenhagen bliver du undervist af de dygtigste musikere fra den
danske musikbranche. Vores undervisere er højtuddannede, har praktisk
erfaring og er eksperter inden for deres respektive instrumenter og genrer.

Simon Laulund

Guitar

For Simon er nysgerrighed og åbenhed afgørende for at udvikle sig som musiker. Uanset dit niveau, vil du som elev hos Simon opleve en underviser, der er meget alsidig og altid tilpasser din undervisning efter, hvad du synes, der er fedt at lære.

Alexander Bergmann

Guitar

Som guitarelev hos Alexander vil du opleve, at det aller vigtigste er, at det skal være sjovt og inspirerende at spille guitar. Samtidig vil Alexander gøre, hvad han kan for udvikle din tekniske kunnen på guitaren. For jo mere man kan på instrumentet, jo sjovere bliver det at spille.

Adam Koch

Klaver bl.a.

Som guitar- eller klaverelev hos Adam, får du en underviser med en åbensindet og kreativ tilgang til det at spille musik. For Adam må musik aldrig blive en sur pligt, og derfor brænder Adam for at gøre din musikalske rejse til en sjov og inspirerende oplevelse.

Mads Sonne

Guitar

Mads er en passioneret guitarist med årelang undervisningserfaring og er selv aktiv i diverse københavnske rock-, pop- og jazzgrupper.
For Mads er lysten til at udvikle sig det afgørende.

Steffen Smith

Guitar

Steffen Smith er en af vores mest erfarne undervisere og et naturtalent til at møde den enkelte elev. Som elev hos Steffen fornemmer man med det samme passionen og dedikationen for musikundervisning.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon