Søg gratis musikundervisning

Her kan du søge om friplads til dit barn.

Søg gratis musikundervisning

Vi vil i Miles Music School gerne hjælpe nogle børn og unge mennesker, som drømmer om at spille musik eller synge, men har svært ved at finde midlerne til det. Ansøgeren er mellem 8 år - 18 år.

Hver sæson vil vi på Miles Music School tilbyde en håndfuld børn eller unge mennesker, at de kan få gratis undervisning hos os.

Jeg er selv opvokset med en mor, der måtte knokle dagen lang for at få tingene til at hænge sammen. Jeg var altid den første, der kom i SFO’en, og den sidste der gik hjem, fordi hun arbejdede så meget for at vi kunne få tingene til at fungere. Jeg kan også huske, at vi en jul fik 500 kroner af den lokale præst i Skive, så vi havde råd til mad og gaver.

Musikken blev mit frirum og det, jeg kunne lade mine drømme vokse ud af. Det var her, jeg fik venner, fik opbygget et liv og blev et mere lykkeligt menneske.

Det er også derfor, jeg har startet musikskolen. Musik gør mig og har gjort mig lykkelig, og det vil jeg gerne kunne give videre til andre. Jeg ved, at det er rigtigt svært at få råd til at spille musik på en dyr musikskole. Det er svært at få råd til udstyr og have overskud til at dyrke musik i hverdagen.

Jeg ved ikke hvor jeg selv ville være endt henne uden musikken. Jeg har aldrig nået at få en uddannelse, og jeg ved ærligt talt ikke, hvad jeg skulle have gjort uden musik. Jeg håber, at sådan et projekt også kan hjælpe andre unge med at finde en mening med livet og overskud til at gøre noget godt med deres liv.

Send os din historie på kontaktformularen nedenfor.

 

Kærlig hilsen
Rasmus Obitsø
Stifter af Musik i Livet

Kontakt
Send os en E-mail ved at udfylde felterne og tryk "Send beskeden".

Send beskeden
0
    Din Kurv
      Anvend kupon