Lær at spille klaver – Sådan kommer du godt i gang!

Lær at spille klaver – Sådan kommer du godt i gang!

Er du lige startet med at spille klaver, så velkommen til. Det er skønt at kunne spille klaver og at kunne udtrykke sig gennem musik. Det er nemlig en fantastisk gave, men det kræver altså også lidt øvelse. Hvis du er ny på klaveret, er der nogen helt grundlæggende ting, du skal have styr på, og i den her guide bliver du taget i hånden hele vejen. Så brug denne her guide som en hjælp, du kan vende tilbage til, når du har behov for at få genopfrisket nogle ting,eller hvis du går i stå i din øvning.

Køb et begynder-klaver:

Skal du ud og købe et klaver/keyboard, er de tre vigtigste ting for en begynder at der er vægtede tangenter, en god klaverlyd og en sustain-pedal med. Pedalen giver dig ulighed for at få tonerne til at hænge i lang tid, efter at du har trykket dem ned. Det er vigtigt, så den får du helt sikkert brug for.

Har du et klaver med de tre ting, er du godt kørende fra starten. Du kan søge hos din lokale musikforhandler, de kan helt sikkert hjælpe dig godt i gang,og det behøver altså kke koste en bondegård.

Vi har også lavet en guide, hvor vi giver dig gode råd til køb af et begynder- klaver – klik her

I den her guide lærer du altså ikke noder eller at kunne kombinere noder og akkorder. Det gemmer vi til senere.

Start fra step nr. 1 og bevæg dig videre til næste steps, når du føler dig klar til det herunder:

1. Lær at spille klaver – Tangenter og tonenavne

2. Lær at spille klaver – Akkorder

3. Lær at spille klaver – Akkordomvendinger

4. Lær at spille klaver – Dur- og molskalaer

Sådan kan vi hjælpe dig!

Med vores mange års undervisningserfaring, kan vi blandt andet hjælpe dig til at undgå fejløvning og dårlige vaner og rutiner. Så du kan få det maximale ud af dit klaverspil.

Læs meget mere om vores klaverundervisning lige her eller kontakt os på tlf. 3213 2121 eller mail: hej@micph.dk – vi står altid klar til at hjælpe dig!Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke