Regler & Retningslinjer

Har du yderligere spørgsmål, se vores FAQ.

FAQ

Regler

Læs musikskolens regler og retningslinjer.

Se også vores Privatpolitik her

. 1)
Afbud for musikundervisning: Er du forhindret i at komme til musikundervisning, SKAL der gives besked til Miles Music School. Af hensyn til planlægning af tider og læreren gives der ikke kompensation for lektioner, som er aflyst af eleven.

. 2)
Ved afbud fra en lærer prøver vi så vidt det er muligt, at få en anden lærer til at vikariere. Ellers kompenseres der for musikundervisningen i form af erstatningstimer.
Miles Music School bestræber sig på at undervisningen varetages af samme lærer i hele forløbet, men skulle dette ikke være muligt, f.eks. grundet fratræden, læren fx lukker for elevtilgang, sygdom eller lignende er Miles Music School berettiget til lade en anden lærer varetage undervisningen. Der gives ikke kompensation for lektioner i sådan situation.”

. 3)
Miles Music School skal have registreret elevens betaling inden start, ellers kan vi ikke starte din undervisning.

. 4)
Vejledning om fortrydelsesret ved fjernsalg
Du har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor aftalen blev indgået.
For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail), som sendes til:

Miles Music School,
Nørre Søgade 27A st. th.,
1370 København K.

eller til
ro@micph.dk.

Du kan benytte den vedhæftede standardfortrydelsesformular her, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af
fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Følger af fortrydelse
Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

. 5)
Når du har tilmeldt dig musikundervisning, vil du kort tid efter modtage en bekræftelse på optagelsen, samt en faktura.
 Betalingen skal være indbetalt inden 8 dage, såfremt du vil sikre dig pladsen.

. 6)
Betalingerne er bindende, og er eleven nødsaget til at stoppe, gives pengene ikke retur.

. 7)
Eleven er selv ansvarlig for at komme til tiden.

. 8)
Elever der er sæsontilmeldt, vil automatisk blive overdraget til næste sæson, derfor er det vigtigt, at du ved sæsonskift, skriftligt meddeler Music Institute, hvis du IKKE ønsker at fortsætte undervisningen. Ved opsigelse benyt venligst: hej@micph.dk

. 9)
Musikundervisningen følger som udgangspunkt folkeskolens ferieplan. Vi starter dog først i 3. uge i januar, når forårssæsonen starter op.

. 10)
Klippekort er gyldigt et år fra datoen på faktura. Samt kan klippekortselever aflyse deres lektioner med min. 24 timers varsel. Det betyder også, at Miles Music School kan aflyse lektionerne med 24 timers varsel.

0
    Din Kurv
      Anvend kupon