Om Music Institute

Om Music Institute

Den danske musikscene har brug for nye talenter, som kan være med til at udvikle og krydre branchen. Går du rundt med drømmen om at kunne spille spade som Hendrix eller måske ramme det høje C som Adele, så er du kommet til den helt rette musikskole. Hos os er der plads til at udleve dine musikalske drømme og udvikle dit talent. Vores ypperste opgave er at skabe den undervisningsramme, som passer lige netop til dig og dine behov. I forlængelse heraf ønsker vi at styrke vores elevers musikalske udvikling, og at dygtiggøre dem inden for deres interesseområder. Målet er at undervise vores elever, så de bliver de bedste inden for deres felt.

Musikskolen der har fokus på det personlige

Vi betragter os selv som værende en meget personlig musikskole, og hos os er samarbejdet mellem musikundervisere og elever stærkt. Vores hensigt er at imødekomme elevens drømme bedst muligt. Det er derfor vigtigt for nye såvel som gamle elever, at de bliver motiverede, og at der bliver troet på dem. Det er lige akkurat dét, vi bestræber os på. At udrydde enhver jantelov og i stedet for styrke elevernes evne til at turde tro på dem selv. Eleverne skal have en musikundervisning, der er sjov, hyggelig og formet ud fra den enkeltes behov og ønsker for fremtiden.

Vi er et ungt team, der brænder for musik

Music Institute of Copenhagens er et privatejet firma, og derfor holder vi hele tiden øje med nye indlæringsmetoder, kommunikationsredskaber og branchens udvikling. Det er meget vigtigt for os, at vi følger med og opdaterer os løbende, så musikinstituttet kan levere en professionel musikundervisning til eleverne. Vores musikundervisere og medarbejdere udgør et ungt team, hvor der lægges vægt på godt humør, bred kommunikation og åbenhed, hvilket er hovedingredienserne i den musikundervisning, vi tilbyder. Vores undervisere kommer fra forskellige baggrunde, og de fleste har uddannelser fra et musikkonservatorium og/eller mange års erfaring fra det professionelle musikmiljø.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores musikundervisning, eller har du brug for vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail hej@micph.dk.

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Sammen kan vi nå langt – er du klar? For det er vi.

 

 

Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
0
    Din Kurv
      Anvend kupon