Om Music Institute

Om Music Institute

Den danske musikscene har brug for nye talenter, som kan være med til, at udvikle og krydre branchen. Går du rundt med drømmen om, at kunne spille spade som Hendrix eller måske ramme det høje C som Adele, så er du kommet til den helt rette musikskole! Hos os er der plads til at udleve dine musikalske drømme og udvikle dit talent. Vores ypperste opgave er, at skabe den undervisningsramme, som passer lige netop til dig og dine behov. I forlængelse heraf ønsker vi, at styrke vores elevers musikalske udvikling, og at dygtiggøre dem inden for deres interesseområder. Målet er, at undervise vores elever, så de bliver de bedste inden for deres felt.

Musikskolen der har fokus på det personlige

Vi betragter os selv, som værende en meget personlig musikskole, og hos os er samarbejdet mellem musiklærere og elever stærkt. Vores hensigt er, at imødekomme elevens drømme bedst muligt. Det er derfor vigtigt for nye såvel som gamle elever, at de bliver motiveret, og at der bliver troet på dem. Det er lige akkurat dét vi bestræber os på! At udrydde enhver jantelov og i stedet for styrke elevernes evne til, at tude tro på sig selv. Eleverne skal have en musikundervisning som er sjov, hyggelig og formet ud fra den enkeltes behov og ønsker for fremtiden.

Vi er et ungt team, der brænder for musik

Music Institute of Copenhagens er et privatejet firma, og derfor holder vi hele tiden øje med nye indlæringsmetoder, kommunikationsredskaber og branchens udvikling. Det er meget vigtigt for os, at vi følger med og opdaterer os løbende, så musikinstituttet kan leverer en professionel musikundervisning til eleverne. Vores musikundervisere og medarbejdere udgør et ungt team, hvor der lægges vægt på godt humør, bred kommunikation og åbenhed, hvilket er hovedingredienserne i den musikundervisning vi tilbyder. Vores lærere kommer fra forskellige baggrunde og de fleste har uddannelser fra et musikkonservatorium og/eller mange års erfaring fra det professionelle musikmiljø.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til musikundervisningen, eller har du brug for vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail hej@micph.dk eller telefon nr. 32 13 21 21.

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Sammen kan vi nå langt – er du klar? For det er vi!